2012. július 26., csütörtök

I'M CHUCK BASS!

˝Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."

Mindenkinek beugrott, hogy Gossip Girl. Hihetetlen, hogy így megtetszik egy sorozat, amibe (eddig) sosem akartam belekezdeni. Ahhoz képest 2 hét alatt meg is volt az 5 évad. Persze azt hozzá teszem, hogy főként a Chuck és Blair jelenetekre összpontosítottam. (Összpontosítottam=amelyik rész nem érdekelt, és nem ők voltak benne elpörgettem).

Tumblr_m6g5ymj2g31rsjykzo1_400_large
talán ez a kedvencem, a zene, a hangulat..
tökéletes:')


Queen-b-3-blair-waldorf-29808422-500-280_large

Unalmasnak tűnhet az a sok "harc" az érzéseik ellen, és hogy emiatt mindig meghátrál valamelyikük. Néha már nekem is elegem lett..Könyörgöm fogjátok már fel hogy kelletek egymásnak!! (Mert ezzel csak ideges leszek hogy miért jön mindig közbe valami..) És ha már a közbe jön valaminél tartunk.. az egyetlen közös a való élettel. Gondoljunk bele, hányszor van, hogy nem jön össze amit szeretnénk, azzal akivel szeretnénk. Hogy meddig kell egymásra várnunk. Ez itt is így van. Mikor te szereted, ő nem, aztán fordítva. Az ő kapcsolatuk teljesen reális. Vagyis én át tudom érezni..

47428602295412560_ef1pw92o_f_large

A sorozat úgy, hogy nem veszem, hogy ők is benne vannak, nem tetszene. Már emlitettem, hogy főleg őket szerettem nézni. De annyira aranyos, boldog és egyben szomorú is a kapcsolatuk. Azért azt is tegyük hozzá, hogy már csak Chuckért megérné:) A lényeg hogy 2 hetemet rájuk áldoztam, estétől hajnalig. És most szomorú vagyok, hogy várnom kell, hogy megtudjam, végül együtt-e lesznek. DE BIZTOSAN! (Máshogy nem lehet, ugye?!) A többi szereplő egyébként nem fogott meg túlzottan. Vagyis Jenny és Vanessa kifejezetten idegesített, Serena néha elég unalmas volt, de Blake gyönyörű, Nate pedig csak helyes,de a barátnői, meg úgy a kapcsolatai, hát annyira nem tetszettek.

Chuck-bass-quotes-love-blair-gossip-girl_large

Végülis ha hasonlóságokat kell keresni, találok. Szemétkedés, keresztbetenni másoknak (még ha a barátunknak is) mind jelen van itt is. Elgondolkodtató, hogy miért kell ennyi nehézséget okozni magunknak, ködösíteni, minthogy megmondani amit érzünk, gondolunk és talán megkapni amit akarunk. Persze az összetartás és egymás segítése is jelen van. Olyan jó volt mikor Serenához is egyből ment mindenki a kórházba, Chuck is mindig számíthatott Blairre, Blair pedig Danre. Ez itt nem mindig igaz, a saját hiúságunk miatt. Lényeg a lényeg emberek, teljesen a hatása alatt vagyok:D
561354_2288863797183_802558256_n_large

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése